Hej alla läsare

Sorry att jag ej bloggat på gätte länge men har inte haft tid har varit mkt inne på facebook men ska försöka blogga så ofta jag kan igår var jag ute på resturang å åt suchi.. Å så imorn ska jag på fest från kl 18:00 till typ sent på natten typ 02:30 ungefär. så hinner ej blogga ska till salongen innan för att noppa mej fixa håret å frecha till mej så bara så ni vet. men skriver lite senare. Byebye


Mumsi mumsi


Sitter med lillebrorsan och mumsar i oss kakor och jouise...

Typisk Svensk..

- Du skyller på att andra är störda när Sverige inte går vidare i VM eller Eurovision och tycker att "skiten ska läggas ner".
- Du ser ingen skillnad på araber/turkar/iranier/kurder/assyrer och använder samlingsnamnet "turkjävel" för att beskriva dem.
- Frihet för dig är att kunna gå runt i korta shorts och ta en pilstner/lättöl vid hamnen.
- När du reser åker du nästan alltid till Thailand, Kanarieörna, FJÄLLEN elr turkiet.
- Du blir arg om du lånar ut en femma och inte får tillbaka den. 5 kronor är ju trots allt mycket.

Ta ej illa upp jag menar inte alla dessutom äre bara lite skämt..

Trött...

Är sjukt trött och ska iväg till dansen snart desuttom har jag två danser ikväll först funk mix sedan afrikansk och jag är så trött så att det inte går att beskriva, suck, suck, suck  vad ska man göra? När man missar en lektion så går det inte bra på uppvisningen och jag har redan missat mkt men afrikansk är ändå ganska lätt.. Den första bilden är Funk och andra afrikansk. Helt olika danser.

 


Big Bang elr Gud ??

Se runtomkring er !
Är detta bara en slump ? Vem är jag ? Vem är du ?
Se hur vi andas ! dess funktioner kring våran kropp ! bara våran hals ! Den funkar på många sätt ! vi kan prata, svälja, äta och dricka ! Hur kan detta vara en slump ?
Saken är den att GUD existerar ! Även om alla människor säkert har någon gång under sina liv tvekat om det finns en Gud, så vet vi nog innerst inne i våran hjärtan så vet vi att Gud existerar ! Att detta inte är en slump ! Tänk er en äggula, den är mjuk och len, du kan mixa den när du gör pannkakor, hur kan det växa en fjäder av den gula äggulan. hur kan det formas ögon av äggulan ?
hur kan äggulan få hjärna, ben, mage, äta och många andra saker. Tror ni att äggula har skapats av bigbang ? Har bigbang gett äggulan ögon så den kan se ? eller har den blivit skapad ? När man ser ett hus så vet man att den har byggts av någon. Man vet att nån har byggt det med sina händer. 


Tjenis


A la mode är lätt min favoritpalett i vårkollektionen Brush with fashion.

Vad har du gjort under helgen...

Jag har gjort otroliga saker pratat en hel dag på radio, dansat magdans på scen framför 100 tals människor, varit med om en bilolycka, varit på piknik med familjen festat och lite mer...
      
Magdans, radio studio, picknick, bilolycka
               


Se hur många som heter som dej.

Maral

Placering på namntoppen 2010: Inte i topp 100
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 123
Antal män med namnet i Sverige: 0
Namnsdag : 23 September
Maral är ett persiskt/armeniskt/azerbajdzjanskt och turkiskt namn som betyder "rådjur", eller oxå "rådjursöga"

Sök: www.svenskanamn.se så får du veta hur många so heter som dej i Sverige...


RSS 2.0